artmoneyabonement

Bliv Artmoney-abonnent og modtag en ny Artmoney med posten hver 2. måned. Du kan altid bytte dine Artmoney til andre Artmoney, ligesom du kan bruge dem som betaling, hvis du ønsker at købe andre kunstværker hos Peter Møller. Pris pr. år 1.200 kr. inkl. 6 Artmoney.


Peter Møller har de sidste 2 år arbejdet med Artmoney.

Dette har ført til udstillinger i New York, København og til foråret også Berlin. Udstillingen i København hos Galleri Bredgade 22 var en censureret Art Money udstilling, hvor der blev sat høje standarter for den kunstneriske kvalitet i Art Money. Jeg er af den holdning at uanset om man køber et stor maleri til flere tusinde kroner eller en Artmoney til 200 kr. så skal den kunstneriske kvalitet være til stede og man skal gå hjem med et fuldendt kunstværk. Peter Møller arbejder med Artmoney dagligt. Det har efterhånden udviklet sig til en form for dagbog. Jeg har altid min blok, blyanter og akvarel med mig når jeg færdes ude. Således er flere af mine Art Money blevet til på vandreture i skove og enge omkring Randers, ligesom udenlandsrejser ofte skildres i form af Artmoney.


Udover at sælge Artmoney, tager Peter Møller også imod Artmoney som betaling.

Køber man værker af  Peter Møller og betaler med Artmoney af Peter Møller  -  kan man afregne 100% med Artmoney.

Peter Møllers Artmoney kan til enhver tid frit byttes til nye Artmoney af Peter Møller

Køber man  værker af gæsteudstillere  - kan man afregne 50% med Artmoney

Indramninger kan afregnes 50% med Artmoney


Kunst for alle:

En stor glæde for Peter Møller er at Art Money gør original kunst tilgængeligt for alle. Jeg har ved flere lejligheder solgt Art Money til helt unge mennesker, som normalt vis ikke har råd til ægte kunst. Ligesom flere begynder deres kunstsamling på ved at investere i Art Money.


Art Money udspringer af en idé fra den danske billedkunstner Lars Kræmmer. Inspireret af lommersmerter og lysten til at gøre op med vores traditionelle måde at tænke økonomi og værdi på skabte han en ny valuta i form af små unikke kunstværker. I dag har Art Money bredt sig verden over og kunstværkerne bliver brugt som betaling i bl.a. butikker, hoteller og caféer. Der er registreret over 1400 kunstnere på Art Money. Samtidig er Art Money blevet et samlerobjekt blandt kunstelskere. En Art Money er kendetegnet ved at være et unikt værk udarbejdet af en kunstner, som er registreret artmoney-kunstner. Art Money måler 12 x 18 cm. og skal certificeres med nummerering, årstal og signatur på bagsiden. Art Money har en fast værdi af 200 danske kroner.

Art Money udspringer af en idé fra den danske billedkunstner Lars Kræmmer. Inspireret af lommersmerter og lysten til at gøre op med vores traditionelle måde at tænke økonomi og værdi på skabte han en ny valuta i form af små unikke kunstværker.

I dag har Art Money bredt sig verden over og kunstværkerne bliver brugt som betaling i bl.a. butikker, hoteller og caféer. Der er registreret over 1400 kunstnere på Art Money.

Samtidig er Art Money blevet  til et samlerobjekt blandt kunstelskere.

En Art Money er kendetegnet ved at være et unikt værk udarbejdet af en kunstner, som er registreret artmoney-kunstner. Art Money måler 12 x 18 cm. og skal certificeres med nummerering, årstal og signatur på bagsiden. Art Money har en fast værdi af 200 danske kroner.

www.artmoney.org